En trött tjej

Min dotter hade en jobbig dag idag.

Först var hon med mig och handlade, och somnade i bilen på väg hem. När hon sedan vaknade upptäckte hon att hon var ensam i bilen, och även om mamma kollade var femte minut, så är det väldigt ensamt i en bil.

Sedan var det snart dags för lunch och efterföljande sovstund, men då var hon ju nysoven, så sömnen fick stryka på foten.

Strax efter det började det dyka upp folk till klädpartyt, och då blev det full fart. Busa och springa och visa och titta och lyssna... När det blev folktomt var det dags för mat och hon hade fortfarande inte sovit.

Efter maten kom faster, farbror och hunden och hälsade på (och åt upp resterna av kladdkakan), så då var det bus igen.

Så plötsligt blev hon stilla och besvärad. "Vatten" sa hon och pekade på benet. Hon hade kissat i en full blöja, så en härlig blandning rann längs benet. Blöjbyte och hastigt påkommet bad, och mamma envisades med att tvätta håret också! Skrik och gråt. "Dooora, Dooora!" Den enda trösten i ett sådant läge: löftet om att få titta på Dora Utforskaren.

Alltså blev det tork, kam, massage, smörj och ny blöja i soffan framför Dora. Sedan gröt med Dora tryggt i bakgrunden. Tandborstning och saga, sedan sov hon snart som en stock.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0