Vattkoppor

Ja, efter en riktigt lång period av hälsa har lilltjejen nu blivit sjuk. "På riktigt" den här gången. En sjukdom som har ett namn, inte bara den gamla vanliga febern som drar orken ur henne helt utan synbar anledning. En sjukdom som ingen kan argumentera emot, om de nu skulle vilja det. Hon har de klassiska kopporna, helt enligt instruktionsboken, till och med febern det startade med höll sig inom ramarna: 38-39 grader.

Hon är hur som helst ganska pigg idag. Febern är lägre, och bortsett frn hennes enstaka utbrott av akut sitt-i-knät-behov just när jag lägger laptopen i knät har hon varit på gott humör också. Vi har gjort finfina hjärtan av piprensare och pärlor (dagen till ära), tittat på film och målat hennes tånaglar i de fyra favoritfärgerna: Lila, rosa, blå och glitter.

Jag håller på och planerar VAB-upplägget. Vi får ju dela på det, men det passar mig rätt bra att det är sportlov, eftersom vi har ganska radikalt färre barn, och därför kanske inte behöver vikarie, och förskoleklassen påverkas inte alls. Har skickat en förfrågan till kollegerna, vilka dagar jag behövs bäst, så får sambon ta dem... Nu när vi vet att det ganska säkert blir hela veckan. Kanhända har det gått över till på fredag, men knappast tidigare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0